InCoax stärker organisationen med försäljningschef i Tyskland för att accelerera försäljningen

Michael Smoll har lång och gedigen erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling, inom telecom, bredband, multimedia och fiber på den tyska marknaden, från bolag som Unitymedia, Versatel, Siemens och Telefonica.

”Tyskland är enligt Analysis Mason det land i Europa som har störst potential för in:xtnd™. Den tyska marknaden är därför prioriterad i vår strategi. För att lyckas i Tyskland är det viktigt att ha en organisation på plats. Med förstärkningen av organisationen och Michaels långa erfarenhet från branschen, ser jag fram emot att vi snabbt ska kunna utveckla vår försäljning.” , säger Håkan Rusk, Chief Sales and Marketing Officer för InCoax.

In:xtnd är en bredbandslösning som möjliggör gigabithastighet genom det vanliga antennuttaget. I och med att lösningen fullt ut återanvänder befintliga koaxiala nätverk, är den både smidig att installera och bra för miljön. In:xtnd bygger på en framtidssäker och uppgraderbar standard och går att integrera med befintliga system för nätverksstyrning, vilket minimerar risken för operatörerna.

"Jag är övertygad om att InCoax, med sina hårdvarukomponenter för inomhus bredbandsutbyggnad, har rätt förutsättningar för att lyckas. Jag ser fram emot att stödja InCoax expansion på den tyska marknaden. Höghastighetsinternet påverkar oss alla," säger Michael Smoll

Michael Smoll börjar 1 november och kommer att rapportera till Håkan Rusk, Chief Sales and Marketing Officer.

Dokument & länkar