InCoax introducerar ny in:xtnd™ Control på Broadband World Forum i Amsterdam

InCoax har valt mässan Broadband World Forum (BBWF) för att introducera en ny in:xtnd kontrollenhet för bredbandsnätverk. Den nya 1-kanals kontrollenheten kan kommunicera symmetriskt i 2,5 Gbps hastighet med 31 olika Access-modem och är anpassad för mindre flerfamiljs- och kontorshus (3,0 Gbps i turbo-mode). Enheten är baserad på den etablerade plattformen in:xtnd Control och visar ännu bättre prestanda gällande signalkvalitet, länkbudget, strömförbrukning och signalstyrka (dBm). Den väl avvägda kombinationen av prestanda, storlek och kostnad per lägenhet, gör in:xtnd Control optimal mot tilltänkta målgrupper. Samtliga nya in:xtnd-produkter är CE och FCC-märkta för att kunna adressera nyckelmarknader i Europa och Nordamerika.

Den nya in:xtnd kontrollenheten kan levereras i Q1 2020, men orderböckerna är redan öppna för att underlätta prospektering av kommande objekt. BBWF är ett av Europas ledande events för kunder och leverantörer av infrastruktur och bredbandstjänster. Eventet går av stapeln i Amsterdam den 15 - 17 oktober och drar drygt 4000 deltagare i beslutsfattande position från telekom och fiberoperatörer. För att få veta mera, besök oss i monter J30 på BBWF i Amsterdam eller kontakta oss på sales@incoax.com.

"Lanseringen av nya in:xtnd Control är viktig för att understödja vår långsiktiga marknadsstrategi. Lanseringen kompletterar vårt nuvarande marknadserbjudande, för att effektivt kunna adressera strategiskt viktiga segment och marknader såsom Kabeloperatörer och Bredbandsleverantörer, i Europa och Nordamerika”, säger Peter Carlsson, VD på InCoax.

Om in:xtnd
In:xtnd är lätt (EASY) att installera eftersom det använder byggnadens existerande kabelinfrastruktur för uppkoppling av bredbandslösningar (fiber access extension). Modemen kopplas enkelt in av användaren själv och systemet kan driftsättas i olika steg, vilket gör att den dagliga driften av ex hotell och sjukhus störs minimalt. 
In:xtnd är snabbt (FAST), 2,5 Gbps data på varje kanal, i princip symmetriskt (lika snabb upp- som nedladdning av data). In:xtnd är smart (SMART) eftersom det använder existerande kabelnät och därmed även det miljömässigt smartare alternativet. Snabb och lätt driftsättning leder även till ökad tillgång till fastigheter och därmed flera abonnenter, samt kort tid till att tjänster kan driftsättas (short time to revenue).

Dokument & länkar