InCoax har slutit VAR-avtal med systemintegratören Hirschmann Multimedia för Nederländerna och Belgien

Hirschmann är en pionjär inom utveckling, produktion och leverans av nätverksprodukter för fastighets- och hemmanätverk. De har lång erfarenhet av marknaden och har byggt upp den kompetens som krävs för effektivt framtagande av avancerade och högkvalitativa produkter. Hirschmanns framtidssäkra koncept ger robusta system med optimal uppkoppling och tillgänglighet.

De ger sina kunder möjlighet till en stadig och hållbar utveckling av sina verksamheter genom innovation med fokus på: Beprövad teknologi, Hög prestanda, Låg energiförbrukning, Hållbarhet, Kostnadseffektivitet och att alltid ligga i framkant inom den tekniska utvecklingen.

Den ständiga utvecklingen av InCoax’s produktsortiment gör det naturligt att börja marknadsföra produktlinjen för in:xtnd. Den passar utmärkt in och kompletterar vårt marknadserbjudande av multimedialösningar för sjukhus och hotel och vi är säkra på att den kommer att emottas väl av våra kunder. Vi ser mycket fram emot vårt utökade samarbete”; säger Eric van den Boogaard, CCO, Hirschmann Multimedia BV.

"Vi är mycket glada över att fortsätta och fördjupa vårt samarbete med Hirschmann. Vi sedan tidigare haft ett samarbete kring vårt 1900-system, en relation som nu fortsätter med in:xtnd produktsortiment”; säger Håkan Rusk, Chief Sales and Marketing Officer, InCoax.

Dokument & länkar