Svensk komponentleverantör för nätverk, Barcom, ingår återförsäljaravtal med InCoax

Barcom är ett väletablerad leverantör av komponenter och system för överföring av ljud och bild. Deras verksamhet började på 1950-talet med försäljning av antennprodukter under namnet Gylling. Idag marknadsför de med förstärkare, nätverksprodukter, HDMI-extenders, PA-system, övervaknings-kameror, mätinstrument, kabel och optisk fiber. De har ett väletablerat rikstäckande nät av kunder med lång erfarenhet av koaxialkabelnätverk.

”In:xtnd passer bra in i vårt produktsortiment och är ett bra komplement till vår produktportfölj. Det är ett system som jag är säker på kommer att tilltala våra kunder och ge dem möjlighet att utöka sitt marknadserbjudande. I synnerhet för dem med erfarenhet av att leverera och underhålla koaxial-kabelnät öppnas möjligheter till att göra flera affärer”; säger Jonas Andersson MD, Barcom HE AB.

"Jag är säker på att vi med Barcoms marknadserfarenhet och stora kundbas framgångsrikt kommer att nå nya kundsegment. Vi ser ett ökat intresse från MDUs i Sverige att uppgradera sina bredbandsupp-kopplingar för att till exempel möjliggöra effektivare arbete hemifrån. Med Barcoms kundbas kan vi åstadkomma just det. Vi är glada över att välkomna Barcom och ser fram emot vårt nu påbörjade samarbete"; säger Andreas Bergman, Head of Channel Sales, InCoax Networks AB.
 

Dokument & länkar