InCoax får första order på in:xtnd™ från svenska A3

En Brf i Vasastaden i Stockholm som sen 2013 använder InCoax tidigare produktgeneration valde i samarbete med A3, InCoax nya in:xtnd-lösning med hastigheter på upp till 2.5 Gigabits per sekund i befintliga koaxialnät. Ordern är värd 104 kSEK och kommer att levereras under september månad. InCoax har tidigare levererat lösningar till A3.

Kunden och den planerade installationen representerar ett typiskt kundfall där en bostadrättsförening med hjälp av InCoax nya lösning in:xtnd, önskar uppgradera bandbredden på ett kostnadseffektivt sätt med minimal påverkan för de boende och fastigheten. En stor fördel med in:xtnd är att man kan återanvända befintliga koaxialkablar och slipper dra nya kablar eller fiber till respektive lägenhet.

“Vi är mycket nöjda med att A3 har valt att gå vidare med denna första skarpa installation av vår senaste produkt in:xtnd och har förhoppningar om fler liknande projekt i närtid.” säger Håkan Rusk,  Chief Sales and Marketing Officer för InCoax.

"Vi på A3 ser detta som en gigantisk möjlighet i att förbättra situationen för många bostadsrättsföreningar runt om i landet. Tidigare har dessa kunder varit tvungna att bygga helt nya nät, men med denna tekniken kan de ta del av en större bandbredd som många behöver i sina hem idag. Vi är extra stolta över att vi är en av de första operatörerna i landet med detta”, säger Andreas Rix, Head of Corporate Sales på A3.

Dokument & länkar