CORE ingår distributörsavtal med InCoax för den amerikanska marknaden

CORE Telecom som grundades 1999, har etablerat sig som pålitlig, väletablerad och utbredd distributör över större delen av Nordamerika. Företaget täcker huvudsakligen geografiska områden i små till medelstora städer, med kunder som ex. oberoende telefonföretag (IOC), kabel-TV operatörer , stadsnätsföretag, och studentboenden. CORE är auktoriserad distributör för ett antal ledande (carrier class) tillverkare och in:xtndTM är ett starkt komplement för kostnadseffektiv utbyggnad av nätverkskapacitet i byggnader utan installation av nya kabelar.

"Vi har noterat en ökad av efterfrågan av lösningar inom Ethernet över koax. Vi är mycket glada för detta avtal med InCoax om marknadsföring av in:xtnd. Vi ser stor potential för in:xtnd hos vår kundbas. Det är ett utmärkt komplement till vår produktportfölj av nätverkslösningar för bredband"; säger Ben Boarman CEO, CORE Telecom Systems.

"Avtal med en USA-baserad distributör stärker vi vår närvaro på den Nordamerikanska marknaden. Det är ett viktigt avtal som gör in:xtnd lätt tillgängligt på USA-marknaden för små- och medelstora operatörer, samt möjliggör en bred och djup marknadspenetration. Vi har höga förväntningar på detta samarbete och välkomnar personalen på CORE ombord"; säger Helge Tiainen, Head of Product Management, Marketing & Sales, InCoax.

Dokument & länkar