InCoax utser Håkan Rusk CSMO

Håkan Rusk, som i september 2018 kom till InCoax som Chief Marketing Officer, med cirka 24 års erfarenhet inom IT, telekommunikation och applikationsmarknader, har utsetts till Chief Sales and Marketing Officer med omedelbar verkan.

Håkan Rusk kommer att rapportera till Peter Carlsson, VD.

Håkan Rusk har tidigare varit försäljningschef för Fingerprint Card AB 2013-2018, där han ledde arbetet med att skala försäljningsverksamheten med verktyg och processer för dramatisk tillväxt. Före Fingerprint Card har Håkan Rusk haft flera Senior Sales, Marketing och Product Management positioner hos ST-Ericsson AB, Ericsson K.K. Tokyo och Ericsson Mobile Platforms AB, och före det flera roller hos Enea AB.

Håkan Rusk är civilingenjör i teknisk fysik från Lunds Tekniska Högskola.

"I kontakter med kunder har jag sett ett stort intresse för vår lösning och jag är engagerad i och ser fram emot att uppnå våra finansiella mål för 2020 och ambitioner för 2023", säger Håkan Rusk.

"Håkan har snabbt kommit in i verksamheten och gjort betydande bidrag. Genom att kombinera ansvaret för både Försäljning och Marknadsföring under Håkan Rusks ledarskap kommer vi att vara mer fokuserade och effektiva i den kommersialiseringsfas vi nu har kommit in. Hans påvisade erfarenhet av att skala en snabbväxande försäljningsorganisation, internationell operatörsförsäljning och affärsutveckling inom både hårdvara och mjukvara kommer att vara kritiska tillgångar i vår resa framåt, tillsammans med hans passion.” Säger Peter Carlsson, VD.

Bo Emanuelsson 62 år, vår nuvarande CSO som började på InCoax 2016 har beslutat att gradvis förbereda sig för pension. Bo kommer att fortsätta i vårt säljteam och stödja Håkan och InCoax. Vi är väldigt tacksamma för Bos bidrag hittills.

Dokument & länkar